17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υψηλοί προσκεκλημένοι στη Βούλα (pics)

Με τη συμμετοχή πενήντα πέντε παιδιών και μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, στις εγκαταστάσεις του, το φετινό πασχαλινό καμπ του Πρωτέα Βούλας.

Η 39χρονη γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού, Εβίνα Μάλτση, έδωσε το παρών την τρίτη και τελευταία ημέρα του καμπ κι έδωσε πολλές συμβουλές στα παιδιά, έπαιξε μαζί τους και τα προέτρεψε να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν την ομάδα τους, η οποία αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Φυσικά, απάντησε όλες τις απορίες τους και στο τέλος μοίρασε πολλά αυτόγραφα.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του τουρνουά καλεσμένος ήταν ο παλαίμαχος φόργουορντ και μετέπειτα προπονητής, Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε στους συμμετέχοντες να κάνουν πολλή προπόνηση, να μη φοβούνται και τα λάθη και πάντα να προσπαθούν.

Την πρώτη ημέρα το παρών έδωσε ο 23χρονος σέντερ του Λαυρίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος αφού πρώτα έδωσε συμβουλές στα παιδιά για το πώς πρέπει να ακούν τους προπονητές τους για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους μετά τους συνέστησε πάντα να έχουν σαν προτεραιότητα το σχολείο και τα μαθήματά τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ