14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπόκλιση Λάνγκφορντ: «Βγάζω το καπέλο στα νέα παιδιά του Λαυρίου» (pic)

Μεγάλοι παίκτες μπορεί να υπάρχουν πολλοί, οι μεγάλοι αθλητές όμως με προσωπικότητα είναι λιγότεροι και σίγουρα ο Κιθ Λάνγκφορντ ανήκει και στη δεύτερη κατηγορία. Το επιβεβαίωσε με μία ανάρτηση με την οποία ουσιαστικά υποκλίθηκε στο «θαύμα» του Λαυρίου.

 


Παρά την πίκρα από την εντός έδρας ήττα, ο Αμερικανός δεν αγνόησε τη συνολική πορεία της ομάδας του Χρήστου Σερέλη αλλά και το γεγονός ότι νίκησε φέτος τρεις φορές την ΑΕΚ, υποβάλλοντας την σε ένα σπάνιο «σκούπισμα». Ο Λάνγκφορντ μίλησε για την «πείνα» και τη φιλοδοξία των νέων παικτών του Λαυρίου τονίζοντας «τους βγάζω το καπέλο».

 


Πιο συγκεκριμένα ο Λάνγκφορντ έγραψε: «Όταν ξεκίνησα το 2006 το ταξίδι μου στην Ευρώπη, είχα πείνα και επιθυμία όχι μόνο να βγάλω την οικογένειά μου από την φτώχεια, αλλά να δείξω ότι είμαι καλός μπασκετμπολίστας και να μεγαλώσω τα πάντα μέσα μου. Αναγνωρίζω τη μεγάλη πείνα και φιλοδοξία των νέων παικτών του Λαυρίου. Ήταν μία μεγάλη ευχαρίστηση που αντιμετώπισα αυτές τις αξίες της επόμενης γενιάς. Η προσπάθειά τους είναι ξεχωριστή για τους φιλάθλους τους, αλλά θα πρέπει να αποζημιωθούν κατάλληλα όταν έρθει η ώρα. Βγάζω το καπέλο στα νέα παιδιά του Λαυρίου».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Langford (@keithlangford_)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ