23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υποψίες γύρω από τον Γκριν και τον Ουάισμαν για κορονοϊό

Η απουσία των Ντρέιμοντ Γκριν και Τζέιμς Ουάισμαν από την πρώτη φετινή ομαδική προπόνηση των Ουόριορς δεν πέρασε απαρατήρητη και οι φήμες περί κορονοϊού έχουν φουντώσει.

Πριν από λίγες ημέρες οι «πολεμιστές» είχαν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊού δύο μέλη της ομάδας δίχως να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Όμως ο δυναμικός φόργουορντ των Ουόριορς και το φετινό Νο.2 του ντραφτ κίνησαν υποψίες ότι αυτοί είναι τα κρούσματα μετά την απουσία τους από την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Βέβαια η ομάδα από την πλευρά της δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει μία τέτοια θεωρία, όμως τα λεγόμενα του Στιβ Κερ μας οδηγούν στη λογική ότι οι δύο παίκτες είναι τα κρούσματα του οργανισμού: «Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω. Δεν επιτρέπεται να το σχολιάσω. Μπορείτε να κάνετε τις δικές σας σκέψεις. Ξέρω ότι είναι πραγματικά δύσκολο» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Απλώς προσπαθώ να καταλάβω ποιοι από εσάς έχουν βάλει όλα τα κομμάτια του παζλ μαζί και κατάλαβα τι συμβαίνει εδώ. Νομίζω ότι όλοι τα καταφέρατε» ήταν τα λόγια του τεχνικού των Ουόριορς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ