26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Υποψήφιος συμπαίκτης του Γιάννη και ο Λάουρι!

Τα ονόματα που θα βρεθούν στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς πάνε κι έρχονται με το όνομα του Κάιλι Λάουρι να είναι το τελευταίο που ακούγεται έντονα.

Οι άνθρωποι των Μιλγουόκι Μπακς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν για πάντα τον Γιάννη στο Ουισκόνσιν και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους προς τον Έλληνα σούπερ σταρ, δηλαδή να τον πλαισιώσουν με έναν ικανό παίκτη από τη νέα σεζόν.

Τα «ελάφια» έχουν πιάσει δουλειά πριν ακόμη ανοίξει η αγορά παικτών και έχουν ξεκινήσει τις διερευνήσεις τους κυρίως γύρω από παίκτες που μπορούν να αναλάβουν το ρόλο του οργανωτή.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο πρωταθλητής με τους Ράπτορς, Κάιλι Λάουρι, είναι ο τελευταίος που μπήκε στη λίστα των Μπακς και πρόκειται να διαπραγματευτούν με τους Καναδούς για μία πιθανή ανταλλαγή.

Το συμβόλαιο του Λάουρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο και αναμένεται να «καρπωθεί» 30.5 εκατ. δολάρια. Οι άλλοι υποψήφιοι που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο είναι οι Κρις Πολ και Βίκτορ Ολαντίπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ