22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Υποψήφιος με τον Παπανικολάου ο Κυριακόπουλος

Ένα ακόμη πρόσωπο βρήκε τη θέση του στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου για τις εκλογές της ΕΟΚ που θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κυριακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο ΔΣ της ΕΣΚΑ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω στη μεγάλη μπασκετική οικογένεια τον κ. Δημήτρη Κυριακόπουλο. Έναν εργάτη του Ελληνικού μπάσκετ, που συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα και μέσα από το ΔΣ της ΕΣΚΑ. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα πορευτούμε ενωμένοι για την περαιτέρω ανάπτυξη του μπάσκετ.

Αναλυτικά:    

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αλλάζει εποχή, στις εκλογές που έρχονται θα διεκδικήσουν την Διοίκηση τρεις εξαιρετικοί υποψήφιοι, δείγμα του υψηλού επιπέδου του αθλήματός μας. Σπουδαίος θα είναι οποίος αναδειχθεί Πρόεδρος ξεπερνώντας δύο μεγάλες προσωπικότητες και σαφώς θα έχει την υποστήριξη όλων. Το σκέφτηκα πολύ, το παίδεψα αρκετά μέσα στο μυαλό μου και τελικά αποφάσισα ανάμεσα σε τρεις εξαιρετικούς να διαλέξω τον πιο ρομαντικό παράγοντα, τον πιο κοντινό στη δική μου διαδρομή, στις εκλογές της Ε.Ο.Κ. θα είμαι υποψήφιος και θα βοηθήσω όσο μπορώ τον Άγγελο Παπανικολάου άλλωστε αυτό το παιχνίδι έχει τέτοια αγωνία που ένας καρδιολόγος μας είναι πάντα απαραίτητος… Καλή επιτυχία φίλε!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ