23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Υποψήφιος για βραβείο για το One Team ο Ολυμπιακός

Το κοινωνικό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας που έχει γίνει γνωστό με το όνομα One Team έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια σε εκατοντάδες ενέργειες που έχουν βελτιώσει τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας. Είτε με ουσιαστικές παρεμβάσεις, είτε με καινοτόμες ιδέες, είτε προσφέροντας χρόνο, χαμόγελα και ξεχωριστές στιγμές σε ανθρώπους που του έχουν ανάγκη. Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε σήμερα τις έξι ομάδες που είναι υποψήφιες για τα σχετικά βραβεία και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Μαζί του στη λίστα (που περιλαμβάνεις ομάδες και του EuroCup) βρίσκονται η Αναντόλου Έφες, η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Λιετκαμπέλις, η Ουνικάχα Μάλαγα και η περσινή νικήτρια Ζαλγκίρις Κάουνας.

 

Οι ομάδες που θα πάρουν το χρυσό, ασημένιο και χάλκινο βραβείο θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο στην Βιτόρια, που θα φιλοξενήσει και το φετινό Final Four της Ευρωλίγκας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "ο Ολυμπιακός είχε ένα πρόγραμμα που "κύλησε" όλο το χρόνο και αγκάλιασε και τους γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες για την αυτόνομη διαβίωσή τους" και προσθέτει: "Οι "ερυθρόλευκοι" χρησιμοποίησαν τον αθλητισμό ως μέσο, ενώ η ομάδα έκανε προσπάθεια να συμπεριλάβει και τους χορηγούς της σε αυτό το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα "The Olympiacos Change Story"που παρουσιάστηκε στην ελληνική τηλεόραση με έναν από τους συμμετέχοντες να δείχνει πως μειώθηκε η τάση του να κάνει  κακό στον εαυτό του, ενώ παράλληλα η δυνατότητά του να επικοινωνεί βελτιώθηκε, όντας μόνο στα μισά του προγράμματος. Το άλλο που προκάλεσε θετική εντύπωση στους κριτές ήταν η ενεργή ανάμιξη των πρεσβευτών του One Team με δύο παίκτες του Ολυμπιακού να είναι παρόντες σε πολλές από αυτές τις συναντήσεις παίρνοντας μέρος σε δραστηριότητες επικοινωνίας όπως βίντεο και social media".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ