19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Υποψήφια για τον πάγκο των Πέισερς η Χάμον

Η Μπέκι Χάμον έχει ήδη γράψει ιστορία και περιμένει να κάνει και το επόμενο βήμα. Το όνομά της έχει ακουστεί στο παρελθόν για τη θέση του πρώτου προπονητή σε ομάδες του ΝΒΑ και μία ακόμη δείχνει ενδιαφέρον για το πρόσωπό της: Οι Ιντιάνα Πέισερς.

Η Χάμον ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να δίνει το πράσινο φως για την πρόσληψή της to 2014. Ο Πόποβιτς έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές με κολακευτικά λόγια για τη συνεργάτιδά του, όπως και παίκτες των Σπερς, αλλά όταν ήρθε η ώρα να αφήσει στο... πόδι του κάποιον σε επίσημο αγώνα του ΝΒΑ προτίμησε τον Τιμ Ντάνκαν (3/3/2020, στον αγώνα με τους Σάρλοτ Χόρνετς).

To καλοκαίρι του 2015 οι Σπερς την είχαν επιλέξει για κόουτς της ομάδας στο Summer League και τους δικαίωσε με τον τίτλο. Το 2017 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στους Μιλγουόκι Μπακς. Οι Πέισερς έχουν ψηλά στη λίστα τους και τον Ντέιβ Γιόργκερ, όπως αναφέρει το ESPN. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί υποψήφιοι, αφού έχουν ανοίξει πολύ τον κύκλο των συνεντεύξεων, μιλώντας με πολλούς από τους βοηθούς προπονητές ομάδων του ΝΒΑ.

Η Hall of Famer Μπέκι Χάμον έχει ήδη γράψει ιστορία με την παρουσία της στο Summer League, αλλά και γενικότερα στον πάγκο των Σπερς, ως η πρώτη γυναίκα προπονήτρια με πλήρη απασχόληση και στις τέσσερις επαγγελματικές λίγκες των ΗΠΑ. Αν όχι τώρα, κάποια στιγμή θα γράψει τη δική της ιστορία και ως η πρώτη γυναίκα προπονήτρια ομάδας ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ