21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Υποδέχθηκαν όλοι μαζί την Τόμπκινς (pic)

Η Άντζελα Τόμπκινς αφίχθη στα Ιωάννινα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και, στο αεροδρόμιο, την υποδέχθηκαν μέλη της διοίκησης και τέσσερις από τις καινούριες συμπαίκτριές της.

Η αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η Μαρία Κατσαμούρη, η Θάλεια Κανέλλου και η Πανωραία Ντάλα καλωσόρισαν την 28άχρονη φόργουορντ/σέντερ, η οποία καθυστέρησε να φθάσει στη χώρα μας λόγω του τυφώνα Ντόριαν. Η Αμερικανίδα ήταν προγραμματισμένο να πατήσει μεσοβδόμαδα επί ελληνικού εδάφους, αλλά λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Φλόριντα η αρχική πτήση της ακυρώθηκε. Εν τέλει, έφθασε στα Ιωάννινα το Σάββατο (07/09) και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει της «παρθενικής» συμμετοχής του στην Α1 Γυναικών.

Θυμίζουμε πως στη διάθεση του Γιώργου Σιαμέτη βρίσκονται ήδη οι άλλες δύο ξένες παίκτριες της ομάδας, Μιραμάρ Μοκντάντ και Μπράντι Μοντγκόμερι, ενώ για την Κυριακή (08/09, 14.00) στο κλειστό του Επταπυργίου, στη Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν, κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ