25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπογραφή Μπογκντάνοβιτς και αγκαλιά με τον τίτλο η Φενέρ (pics)

Μία νίκη από τον τίτλο απέχει η Φενέρμπαχτσε, που επικράτησε 86-80 εκτός έδρας της Μπεσίκτας ύστερα από επεισοδιακό αγώνα.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο τρίτος τελικός των τουρκικών playoffs, με την Φενέρμπαχτσε να σπάει την έδρα της Μπεσίκτας για το 3-0 στην σειρά. Ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά στο 1'30" για την λήξη ύστερα από ρίψη αντικειμένων στο παρκέ ενώ το σκορ ήταν 69-70. Στην επανέναρξη η Μπεσίκτας προηγήθηκε 74-71 με 2/2 βολές του Ρολ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσε τάιμ άουτ, στο οποίο σχεδίασε ένα σύστημα για τον Μπογκντάνοβιτς, με τον Σέρβο να ευστοχεί ύστερα από δύο προσπάθειες και να οδηγεί το ματς στην παράταση, αφού Στρόμπερι και Στίματς ήταν άστοχοι στο τέλος της κανονικής διάρκειας!

Στο έξτρα πεντάλεπτο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν μοιραίος, αστοχώντας σε βολές και κάνοντας έρμπολ σε τρίποντο. Ο Μπογκντάνοβιτς το πήρε πάνω του... γράφοντας το 78-82 ενώ το τελικό 80-86 διαμορφώθηκε από τις βολές των Στίματς και Ντίξον.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν εξαιρετικός και ουσιαστικά υπέγραψε την νίκη της ομάδας του, έχοντας 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και σημειώνοντας καθοριστικά καλάθια τόσο στην κανονική διάρκεια του ματς όσο και στην παράταση. Τρομερός ο Έκπε Ούντο που πέτυχε ακόμα ένα double-double την φετινή σεζόν με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ!

Για την Μπεσίκτας, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι είχε 22 πόντους αλλά ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στην παράταση. Πάλεψε ο Βλάντιμιρ Στίματς με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα στατιστικά του αγώνα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ