18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Μπάικς

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ντουάιτ Μπάικς από τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος γκαρντ αποτελεί τον παίκτη που ξεχώρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη θέση «1» και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Το μόνο που απομένει είναι να στείλει ο Αμερικανός άσος το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο και στη συνέχεια να μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Μπάικς αγωνιζόταν έως τώρα στην Κίνα με τους Σεντζέν Λέοπαρντς, αλλά λόγω του κορονοϊού το πρωτάθλημα της χώρας σταμάτησε και οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτά τον τελευταίο μήνα ο Ολυμπιακός μετά τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Υπενθυμίζεται ότι στους Πειραιώτες υπάρχει ban από την Ευρωλίγκα στις μεταγραφές, αλλά η πλευρά τους υποστηρίζει ότι έχουν σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πλέον είναι θέμα της διοργανώτριας Αρχής η άρση του.

Στο παρελθόν ο Μπάικς έπαιξε 49 παιχνίδια στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Ράπτορς, των Λέικερς και των Πίστονς, χωρίς όμως να στεριώσει.

Η κορυφαία ομάδα για την οποία έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη είναι η Βαλένθια το 2014. Μάλιστα αυτός ήταν και ο τελευταίος του σταθμός στη Γηραιά Ήπειρο καθώς από τότε και μετά έπαιξε στις ΗΠΑ και στην Κίνα.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=1xa04B-Gr1Q

https://www.youtube.com/watch?v=lM8a4LQWprQ

https://www.youtube.com/watch?v=gqGPGhN5_kA

https://www.youtube.com/watch?v=IIe2ogtu1Fc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ