19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ ο Λούντμπεργκ!

H TΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει να μην επαναπαύεται και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της η «αποκάλυψη» της φετινής VTB League, Γκάμπριελ Λούντμπεργκ.

Ο Δανός παίκτης αγωνίζεται την φετινή σεζόν στην πολωνική Ζιέλονα Γκόρα και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο... κλήρος έπεσε στην ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι μία... ανάσα από το να εξασφαλίσει την υπογραφή του Γκάμπριελ Λούντμπεργκ, καθώς έπεισε την Ζιέλονα Γκόρα πληρώνοντας το buy out του παίκτη. Η μεταγραφή του Δανού αθλητή στην ΤΣΣΚΑ αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το Κύπελλο Πολωνίας.

Ο Λούντμπεργκ έκανε το... μπαμ φέτος με τις «καταιγιστικές» του εμφανίσεις με την εθνικής Δανίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ ενώ και η εμφάνισή του απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης πριν λίγες ημέρες πρέπει να έπαιξε το ρόλο του σημειώνοντας 26 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ