23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Υποβιβασμός… επιστημονικής φαντασίας για το Λαύριο

Το Λαύριο περίμενε έστω και στο φινάλε μιας περιπετειώδους σεζόν να ξεφυσήξει ανακουφισμένο και τελικά... βρέθηκε στην Α2. Το προβλεπόμενο χρέος του, η εντός έδρας νίκη επό του Ηφαιστου, ήρθε μεν και άνετα με σκορ 96-76, αλλά το έστειλε στην Α2! Οχι αυτό το αποτέλεσμα φυσικά, αλλά ο συνδυασμός της αποχής του Παναθηναϊκού και της νίκης του Ρεθύμνου στο Αλεξάνδρειο.

"Ζητήσαμε αναβολή της αγωνιστικής ή, έστω των αγώνων με το ίδιο ενδιαφέρον, αλλά τελικά βρεθήκαμε σε μια κατάσταση για την οποία είμαστε τελείως αμέτοχοι", είπε ο πρόεδρος του Λαυρίου Γιάννης Ψαρράκης. Τόσο αυτός όσο και όλοι στην ομάδα τελείωσααν νωρίς την δική τους υποχρέωση και κόλλησαν με αγωνία τις οθόνες για να δουν το φινάλε από την Θεσσαλονίκη που όμως ήταν δραματικό...

ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: Οχι ότι πήγε καλά το Λαύριο φέτος, αλλά αυτά που συνέβησαν για να πέσει ούτε σεναριογράφος δεν τα σκεφτόταν. Μία η επανάληψη των 31 δευτερολέπτων με τον Κολοσσό που αν και υποβιβασμένος κέρδισε το ματς, μία η αποχή του Παναθηναϊκού που έφερε την Κύμη... θριαμβεύτρια στο ΟΑΚΑ και κάπως έτσι το Λαύριο επιστρέφει στην Α2 μένοντας με... την απορία.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ήταν μια μεγάλη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού όμως δεν δικαίωσε σε διάρκεια τις προσδοκίες. Η σημερινή πληθωρική του εμφάνιση έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι αν την... πλησίαζε έστω μερικές φορές ακόμα, το Λαύριο θα μπορούσε να είχε αποφύγει το σοκ.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ