16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

“Υπερωρίες” για Γιαννακόπουλο η Ευρωλίγκα

Ο δεύτερος αγώνες της σειράς των play offs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ δεν κράτησε απασχολημένους μόνο προπονητές, παίκτες και φιλάθλους, αλλά και την ίδια την διοργανώτρια αρχή. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έστειλε όχι μία, αλλά δύο επιστολές στην Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Κάτι που τείνει να γίνει καθημερινή ρουτίνα το τελευταίο διάστημα.

Η πρώτη κλήση αφορούσε την παρουσία του την ίδια στον ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Κάτι που θεωρητικά και τυπικά απαγορεύεται βάσει της απόφασης της Ευρωλίγκας για τιμωρία του ως τις 30 Ιουνίου.

Η δεύτερη κλήση έγινε με βάση του φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τους τρεις διαιτητές (Ράντοβιτς, Μιλόσεβιτς, Μπολτάουζερ) να μιλούν για φραστική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έξω από τη φυσούνα. Από το "τριφύλλι" αυτό που τονίζουν είναι πως το μόνο που ειπώθηκε ήταν για τις 20 βολές σε ένα ημίχρονο, χωρίς να υπάρχει επίθεση ή κάτι άλλο ανάρμοστο ως φρασεολογία.

Να σημειώσουμε εδώ πως ήδη για την παρουσία του τον πρώτο αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ του έχει επιβληθεί πρόστιμο 120.000 ευρώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ