16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Υπερήφανοι για την προσπάθεια οι Ισπανοί

Οι Ισπανοί εξέφρασαν... κομψά παράπονα για την διαιτησία στην συνέντευξη Τύπου, χωρίς πάντως να αποδώσουν εκεί το αποτέλεσμα.

Σίγουρα πολύ πιο ήπια από όσα έγιναν αμέσως μετά την λήξη που έδειξαν ότι ήθελαν φάουλ στην τελευταία φάση.

Ο κόουτς Ιμπον Ναβάρο είπε: «Συγχαρητήρια φυσικά στην ΑΕΚ, αλλά περισσότερο στους παίκτες μου, την ομάδα μου. Οχι για το αποτέλεσμα, όχι για το μπάσκετ που παίξαμε και δεν ήταν το καλύτερό μας, αλλά για την καρδιά και την ψυχή τους, που πάλεψαν και γύρισαν ματς από 15 πόντους αρχικά, αλλά και από 9 προς το τέλος. Εντάξει, για την διαιτησία υπάρχουν φάσεις στα τελευταία λεπτά, αλλά ξέραμε ότι εδώ μέσα προς το τέλος μπορεί να αντιμετωπίζαμε και τέτοια. Μπράβο και πάλι στην ομάδα για την ψυχή που έδειξε".

Ο Βίτορ Μπενίτε παραδέχτηκε ότι άξιζε η ΑΕΚ την πρόκριση. «Κάναμε μια καλή προσπάθεια, δεν είναι εύκολο να γυρίζεις από διαφορές 15 πόντων. Δεν θα μιλήσω για την διαιτησία, είχε πολλές κάμερες το ματς για να δουν όλοι αν έγινε κάτι, θα πω ότι η ΑΕΚ έπιαξε καλύτερα από εμάς και άξιζε να νικήσει. Πρέπει να σηκώσουμε τώρα το κεφάλι, να παίξουμε και στον μικρό τελικό, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι επειδή δώσαμε την μάχη μας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ