18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Υπήρχε άγχος και πίεση»

Δύο εκ των πρωταγωνιστών της σημερινής αναμέτρησης της Εθνικής Εφήβων με τις Φιλιππίνες, ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης και ο Περικλής Μπαζίνας σχολίασαν την εικόνα που έδειξε η ομάδα ενώ μίλησαν και για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν την Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης είπε: «Μια πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη. Υπάρχει άγχος σε ένα πρώτο ματς μεγάλης διοργάνωσης και η πίεση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Οι Φιλιππίνες είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, παίζουν σκληρά, με πάθος και θέλουν να διακριθούν. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, αλλά στη συνέχεια παίξαμε πιο ελεύθερα. Έπρεπε να Έχουμε πολλά ακόμη να δείξουμε και παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Δεν με ανησυχεί η εικόνα μας, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια». 

Παράλληλα, ο Περικλής Μπαζίνας προσέθεσε: «Κάναμε κακό ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι αλλά αγχωμένοι. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε μέσα από την άμυνα κι έτσι βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση. Προσπάθησα να δώσω ενέργεια από τον πάγκο και πιστεύω πως βοήθησα. Η ομάδα έχει στόχο να πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος της διοργάνωσης τι έχουμε καταφέρει». 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ