21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Υπέρ των πυρόπληκτων τα «Μπιζάνεια»

Στο κύμα αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους, από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την προηγούμενη εβδομάδα την Αττική, προστέθηκαν και οι Εσπερίδες.

Το συγκρότημα της Καλλιθέας, σε συνεργασία με τον οργανισμό παιδικής αγωγής και άθλησης «Γιάννης Γάλλος», του Δήμου Καλλιθέας, θα διοργανώσει το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου στο κλειστό του Εσπέρου το τουρνουά προετοιμασίας «Μπιζάνεια 2018». Στους αγώνες θα πάρουν, ακόμα, μέρος ο Πανιώνιος, ο Πρωτέας Βούλας και ο Σπόρτιγκ και όπως ανακοινώθηκε από τις Εσπερίδες όλα τα έσοδά του θα δοθούν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή τους οι Εσπερίδες γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τις εταιρίες «Givova» και «Laserskin Solutions»: «Δύο νέες σπουδαίες χορηγικές συνεργασίες ανακοινώνει σήμερα ο ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ για την περίοδο 2018-19. Πρόκειται για την αθλητική εταιρεία ρουχισμού Givova που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και την πρωτοποριακή εταιρεία Laserskin Solutions που εδρεύει στην Καλλιθέα (Σιβιτανίδου 18) και θα ανοίξει τους φιλόδοξους ορίζοντές της τον Σεπτέμβριο. Ο σύλλογός μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές της και θα προβεί σε πιο επίσημη παρουσίαση τον Σεπτέμβριο. Σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις συνεργασίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ