25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπέκυψε στην Νες Ζιόνα η Μακάμπι

Απότομη... προσγείωση δέχθηκε στην Νες Ζιόνα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ομώνυμη ομάδα να πετυχαίνει την υπέρβαση με τρίποντο του Ουίατ στα 10" πριν από το φινάλε και με 95-94 να ισοφαρίζει τη σειρά.

Μία από τις πιο σπουδαίες νίκες στην ιστορία της έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει η Νες Ζιόνα, η οποία επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-94 στο Game 2 των προημιτελικών του πρωταθλήματος Ισραήλ και έφερε τη σειρά στο 1-1. «Δήμιος» της «ομάδας του λαού», ήταν ο Καλίφ Ουίατ, ο οποίος με τρίποντό του στα 10" πριν από το τέλος, χάρισε την νίκη στους συμπαίκτες του, με το σύνολο του Νέβεν Σπάχια να δέχεται ακόμη μία «σφαλιάρα» στην φετινή σεζόν, αφού όση ώρα βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, δε βρήκαν επί της ουσίας τρόπο να «καθαρίσουν» το ματς.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είχε 19 πόντους με 6/15 σουτ, ενώ σε απίστευτη κατάσταση βρισκόταν ο Ντεκουάν Κουκ, με 27 πόντους και 9/14 σουτ, με τον Ταλίμπ Ζάνα να προσθέτει double double 14 πόντων και ισάριθμων ριμπάουντ. Για τη Μακάμπι, πρώτος σκόρερ με 20 πόντους ήταν ο Μάικλ Ρολ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ