17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπέγραψε στη Λε Μαν ο Μπάμφορθ (pic)

Σε μια σημαντική ενίσχυση προχώρησε η Λε Μαν η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ Σκοτ Μπάμφορθ για την επόμενη σεζόν.

Η γαλλικη ομάδα συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν και πρόσθεσε καινούργιο κομμάτι στο παζλ υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σκοτ Μπάμφορθ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι κάτοχος διαβατηρίου από το Κόσοβο και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ μετρώντας 13.1 πόντους και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 10 αγώνες στο Eurocup ενώ φέτος θα αρκεστεί στις εγχώρις διοργανώσεις, καθώς η Λε Μαν δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στο σύλλογο και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζόν με τα νέα μου χρώματα. Όλα όσα έχω ακούσει για το κλαμπ, την πόλη και τους θαυμαστές είναι υπέροχα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Τα λέμε σύντομα για μια υπέροχη χρονιά μαζί» ήταν τα λόγια του Σκοτ Μπάμφορθ μετάτην υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ