24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε στη Γκραν Κανάρια ο Ερλ Κλαρκ

Στην Ισπανία αναμένεται να επιστρέψει ο Ερλ Κλαρκ και αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια, καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Αμερικανός παίκτης υπέγραψε με την ομάδα των Καναρίων Νήσων και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις.

Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το πέρασμα του Ερλ Κλαρκ από το πρωτάθλημα της Κορέας, καθώς ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Γκραν Κανάρια και έχει υπογράψει μαζί της συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ισπανική ομάδα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την ανανέωση του ρόστερ της ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος και μετά τον Σον Κιλπάτρικ σειρά παίρνει ο Ερλ Κλαρκ. Ο 32χρονος παίκτης γνωρίζει τα... λημέρια της Liga Endesa, καθώς την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Σαν Πάμπλο Μπούργκος.

Η μεταγραφή του μπορεί να σχετίζεται και με την άδεια που έδωσε η Γκραν Κανάρια στον Τζέικομπ Ουάιλι να ταξιδέψει στην Αμερική και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, καθώς το τελευταίο διάστημα ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ