23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε ο Κουκ στους Καβαλίερς, φεύγει ο Οσμάν

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκονται μέσα στο... παιχνίδια των πλέι οφ και με στόχο να βελτιώσουν το υπάρχον ρόστερ τους προχωρούν σε τροποποιήσεις για να προλάβουν την προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου που λήγει στις 25 του μηνός.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Τσεντί Οσμάν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον οργανισμό ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Κλίβελαντ, καθώς οι «ιππότες» δεν επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας του και είναι έτοιμοι να τον βγάλουν στο... σφυρί.

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο του Τούρκου αθλητή με τους Ουόριορς και τους Νετς να βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους μνηστήρες. Επιπλέον ένας λόγος που κρύβεται πίσω από την επιθυμία της απομάκρυνσης του Οσμάν είναι ότι ο οργανισμός θέλει να δώσει χώρο και περισσότερο χρόνο στον νεαρό, Άιζακ Οκόρο.

Το αντίθετο δρομολόγιο έκανε ένας πρωταθλητής του ΝΒΑ και συγκεκριμένα ο Κουίν Κουκ, ο οποίος την περσινή σεζόν κατέκτησε το δαχτυλίδι με τους Λέικερς και πριν λίγο καιρό αποδεσμεύτηκε από την ομάδα του Λος Άντζελες. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο 10 ημερών με τους Καβαλίερς και εφόσον πείσει με τις εμφανίσεις του θα ανανεώσει. Την φετινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί στο πλάι του Λεμπρόν Τζέιμς 16 φορές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ