23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Υπέγραψε ο Κελαϊδής

Παίκτης του Πανελευσινιακού κι επίσημα πλέον είναι ο Χριστόφορος Κελαϊδής, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από τους διοικούντες.

Ο 22άχρονος γκαρντ κατέληξε σε συμφωνία με τους «σταχυοφόρους», για να τους ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κι αφού υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του η απόκτησή του ανακοινώθηκε από τους Ελευσίνιους.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει μία ακόμη σημαντική προσθήκη ποιότητας, την απόκτηση του Χριστόφορου Κελαϊδή (guard, 22 ετών, 1,87μ). Ο αθλητής ξεκίνησε από το Φιλαθλητικό ως μέλος της αθλητικής παρέας των Αδελφών Αντετοκούνμπο και τη σεζόν 2014-2015 παραχωρήθηκε με υποσχετική στο Γαλάτσι αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική. Την επόμενη (2015-2016) επιστρέφει στο Φιλαθλητικό για να γίνει στόχος της Καβάλας, με την οποία θα κάνει μία εκπληκτική σεζόν πέρυσι στην Α2 Κατηγορία (2016-2017) με 10,2 πόντους και 1,6 ασίστ.

Με την προσθήκη του Χριστόφορου Κελαϊδή η περιφέρεια αποκτά έναν επιπλέον δεινό σκόρερ κι αυξάνεται η οξυδέρκειά της. Η Διοίκηση καλωσορίζει τον παίκτη στην Ελευσίνα κι εύχεται όχι απλά να μιλά με το καλάθι αλλά να αποτελέσει και τον αοιδό της νίκης!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ