20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε με τους Μπακς ο Κόρβερ! (pic)

Στο δίλημμα μεταξύ Μιλγουόκι και Φιλαδέλφεια, ο Κάιλ Κόρβερ διάλεξε... Μπακς και Γιάννη Αντετοκούνμπο, ερχόμενος με συμβόλαιο ενός χρόνου, που συμφώνησε, για να προσθέσει μια πολύτιμη λύση στην περιφέρεια.

Παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς είναι πια ο Κάιλ Κόρβερ. Ο έμπειρος σουτέρ, που κάνει μάλιστα και... μαθήματα περιφερειακού σουτ τελευταία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πείστηκε από τον Έλληνα σούπερ σταρ και τα «Ελάφια», με αποτέλεσμα να τα ακολουθήσει στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου στο ΝΒΑ, που αποτελεί επιδίωξη της ομάδας.

Ο 38χρονος «άσος» έχει μία ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσει δαχτυλίδι, κάτι που δεν είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ιδίως όταν τον είχε... καλέσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο ίδιος είχε αποτελέσει, άλλωστε, το Μήλον της Έριδος ανάμεσα στους Μπακς και τους Σίξερς, διαλέγοντας τελικά να συστρατεύσει τις δυνάμεις του με την ομάδα από το Ουισκόνσιν.

Κάπως έτσι, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ προσθέτει άλλο ένα «πολυβόλο» στην περιφέρεια του, με τον Κόρβερ να... κερδίζει τον άλλοτε συμπαίκτη του, Τζέι Αρ Σμιθ, που επίσης βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα. Η μεταξύ τους σχέση, άλλωστε, από τότε που συνεργάστηκαν στους Ατλάντα Χοκς, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ