14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην Αρμάνι και τον Ουλανόβας»

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν σταματάει πουθενά και φαίνεται να έχει μπει με το... γκάζι πατημένο στην μεταγραφική περίοδο με στόχο να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των Μιλανέζων είναι ο Εντγκάρας Ουλανόβας.

Μετά την απόκτηση του Νταβίντε Μορέτι και τις προχωρημένες συζητήσεις με τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο την επόμενη σεζόν τόσο στη Εuroleague όσο και και στο πρωτάθλημα.

Η πανδημία δεν φαίνεται να επηρεάζει αισθητά το... πορτοφόλι της Αρμάνι Μιλάνο με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε επαφή με αρκετά ανοικτά μέτωπα εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες συνέπειες που θα δεχτούν άλλες ευρωπϊκές ομάδες, Μία από αυτές είναι η Ζαλγκίρις που έχει προαναγγείλει ότι το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα μειωθεί αρκετά με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του Λιθουανού παίκτη, ο Ουλανόβας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αρμάνι επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας όμως ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσφορά.

Ο Ουλανόβας ανήκει από το 2010 στην οικογένεια της Ζαλγκίρις ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Την φετινή σεζόν μέτρησε 8.3 πόντους και 3.3 ριπάουντ κατά μέο όρο σε 28 παιχνίδια στη Εuroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ