20.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Υπάρχει κι άλλος που ψάχνει “σανίδα σωτηρίας” στον Μπούμπουρα

Η σοβαρή, "απλόχερη" και συνολικά φιλόδοξη παρουσία της οικογένειας Μπούμπουρα στο επαγγελματικό μπάσκετ, εκτός του ότι "εξάπλωσε" το άθλημα βάζοντας στον χάρτη την Λήμνο, άνοιξε και την όρεξη πολλών.


Δεν είναι μυστικό εδώ και πολύ καιρό ότι από τον Αρη πιέζουν με κάθε πιθανό και απίθανο μέσο την οικογένεια να πάρει την ομάδα και να την... αναστήσει. Διότι με τα λεφτά που έχει βάλει στον Ηφαιστο, όχι μόνο σώνεται ο Αρης από αμαρτίες του παρελθόντος, αλλά κακά τα ψέματα, θα είναι αδιαπραγμάτευτος στην τετράδα του πρωταθλήματος.


Μια τέτοια περίπτωση όμως, "χουβαρντά", καλοπληρωτή και ορεξάτου παράγοντα ήταν αδύνατο να συγκινήσει μόνο μία ομάδα. Ετσι αρκετό καιρό τώρα, το ίδιο δυναμικά με τον Αρη, έχει μπει στο... ψηστήρι και άλλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και με το παρασκήνιο να την θέλει με το ενάμισι πόδι εκτός επόμενου πρωταθλήματος.


Βασικό μπόνους ότι δεν έχει τα χρέη του Αρη, έχει μεγάλη μάζα φιλάθλων και δυναμική, έχει δηλαδή ένα ελκυστικό πακέτο.

Στο παρασκήνιο λοιπόν φαίνεται να εξελίσσεται μια δυνατή μάχη διεκδίκηση, με μία σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να επισημανθεί. Οτι η οικογένεια Μπούμπουρα ούτε έχει εκφράσει για την ώρα επιθυμία να αποχωριστεί τον Ηφαιστο, αλλά ούτε και έχει δείξει ότι είναι "επαγγελματίες" παράγοντες του μπάσκετ, αν δεν πρόκειται για κάτι που θα αναδεικνύει την λατρεμένη ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Λήμνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ