23 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Υπάρχει ζωή… και μετά τον Λεμπρόν

Οι φήμες για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όλο και φουντώνουν. Ο σταρ των Κλίβελαντ φαίνεται να μη γνωρίζει ακόμα ξεκάθαρα το μέλλον του, ενώ από τη μεριά τους οι Καβαλίερς ήδη σχεδιάζουν το μέλλον τους χωρίς τον Λεμπρόν.

Τα πλάνα φυσικά είναι πολλά, το βασικό πλάνο όμως είναι να μην "διαλυθεί" η ομάδα εν μία νυκτί , μία ομάδα που κατάφερε να χτίσει τόσα πολλά κυρίως φυσικά μέσα από τη συνεισφορά του Λεμπρόν που "κουβάλησε" την ομάδα σε συνεχόμενες σειρές τελικών. Οι Καβαλίερς σκοπεύουν να στηριχθούν σε παίχτες που έχουν υπάρξει κομβικοί για την ομάδα όπως ο Κέβιν Λαβ, ή ο Τσεντί Οσμάν που είναι μόλις 23 χρονών, ενώ ισχυρές είναι και οι φήμες για επικοινωνία με τους Σαν Αντόνιο Σπερς για την απόκτηση του Κάουι Λέοναρντ. Ο Λέοναρντ βέβαια έχει δείξει ένα ενδιαφέρον για τους Λέικερς και οι διαπραγματεύσεις θα είναι πραγματικά δύσκολες. 

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι οι Καβαλίερς δείχνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία πιθανή αποχώρηση του σταρ τους και να οικοδομήσουν εκ νέου την ομάδα ενόψει και του επερχόμενου draft.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ