22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τo νέο promo βίντεο του ΒCL έχει… άρωμα Λάνγκφορντ (vid)

Το Final 8 του BCL είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του με τις οκτώ διεκδικήτριες ομάδες να είναι πανέτοιμες να κυνηγήσουν τον τίτλο και την διοργανώτρια αρχή να επισημαίνει στον κόσμο σε ποιους παίκτες θα πρέπει να εστιάσει, με τον γκαρντ της ΑΕΚ, Κιθ Λάνγκφορντ, να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ύστερα από έξι μήνες αποχή από την αγωνιστική δράση το BCL επιστρέφει με την Αθήνα και την ΑΕΚ να αναλαμβάνουν την διεξαγωγή της τελικής φάσης (30/9-4/10) ξεπερνώντας τα εμπόδια που «ξεφύτρωσαν» στην πορεία από την πολιτεία λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και η διοργανώτρια αρχή «προθερμαίνει» τον κόσμο ενόψει του κυρίους πιάτου.

Tα τελευταία δύο εισιτήρια δόθηκαν στην Τενερίφη και την Ντιζόν και το BCL «σημάδεψε» του παίκτες που πρόκειται να ξεχωρίσουν με τις ομάδες τους. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος μετράει φέτος 19.5 πόντους κατά μέσο όρο και 39% έξω από τη γραμμή του τριπόντου, ο Ντίλαν Ένις (Σαραγόσα), ο Βόιτεχ Χρούμπαν (Νίμπουργκ), ο Βίτορ Μπενίτε (Μπούργκος), o Τασόν Τόμας (Χάποελ Ιερουσαλήμ), o Μαρσελίνιο Χουέρτας( Τενερίφη), o Ντέιβιντ Χόλστον (Ντιζόν) και o Κάιλ Ουίλτζερ (Τουρκ Τέλεκομ).

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ