16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τώρα τρέχει για Τζένκινς, μετά για τα δελτία

Η σελίδα της FIBA εμφανίζει από σήμερα τον Άρη με μόνο ένα ΒΑΝ -από τα οχτώ που είχε προ ημερών- όμως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εξακολουθούν να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Το ΒΑΝ που σβήστηκε αφορούσε στον δικηγόρο Βίκτορ Σανικίτζε κι έτσι έμεινε μόνο αυτό που αφορά στον Μάικλ Τζένκινς.

 


Με τον Αμερικανό παραμένει αγεφύρωτο το χάσμα, οπότε ο Άρης περιμένει την παρέμβαση της FIBA προκειμένου να προεκταθεί το διάστημα αποπληρωμής των 320 χιλιάδων δολαρίων που έχουν επιδικαστεί στον Αμερικανό και να αρθεί το ΒΑΝ. Μόνο έτσι θα μπορέσει η ΚΑΕ Άρης να ενεργοποιήσει τις συμφωνίες της με τους Λι, Ντραγκίτσεβιτς, Τάλτον. Όταν αυτό συμβεί οι άνθρωποι της ομάδας θα επιδοθούν σε έναν αγώνα ταχύτητας προκειμένου να “τρέξουν” τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία τους και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

 


Στο μεταξύ ο Σούλης Μαρκόπουλος θα δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του την Κυριακή, απέναντι στη ρώσικη Γιούζνο Σάκχαλιν, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ