22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τώρα, Πανιώνιος για Προμηθέα Πατρών

Το 22ο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, που διοργανώθηκε στο «Δημήτρης Τόφαλος», ολοκληρώθηκε και ο Προμηθέας Πατρών επικεντρώνεται ξανά στη Stoiximan.gr Basket League.

Στο ίδιο κλειστό, την Τετάρτη (14/02, 18.00), οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο για τη 16η αγωνιστική έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη τους. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τιμώνται προς δέκα ευρώ, ενώ διατίθενται και μειωμένα για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Προμηθέα Πάτρας απέναντι στον Πανιώνιο Βίκος Cola, με την πατρινή ομάδα να επιδιώκει την 3η συνεχόμενη νίκη της, που θα την διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ