22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τώρα θέλουν Εθνική Λεμπρόν και Ντέιβις (pics)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις δεν συμμετείχαν στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, που έλαβε χώρα στην Κίνα, αλλά έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ΗΠΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 που θα γίνουν στο Τόκιο.

Η Media Day των «λιμνανθρώπων», που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του UCLA, είχε και… άρωμα Εθνικής. Ο «βασιλιάς» ρωτήθηκε για το εάν θα επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, για να αγωνιστεί επί ιαπωνικού εδάφους, και απάντησε: «Θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν ξέρω. Πρέπει να δω πώς θα είμαι από θέμα υγείας. Πάντα το αίμα μου θα είναι κόκκινο, άσπρο και μπλε».

 

Κλήθηκε να σχολιάσει και την απογοητευτική παρουσία της αμερικανικής ομάδας στην Κίνα, η οποία τερμάτισε στη χειρότερη θέση στην ιστορία της στη διοργάνωση (την έβδομη), εξηγώντας: «Δεν είμαι χαρούμενος με τα όσα έγιναν το καλοκαίρι. Είμαστε όλοι αδέλφια. Χειροκροτώ όσους βρέθηκαν στην ομάδα το καλοκαίρι».

Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του 26άχρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος επίσης θέλει να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο Τόκιο, ώστε να διεκδικήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ύστερα από εκείνο που κρέμασε στο στήθος του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, στο Λονδίνο. «Θέλω να παίξω, θέλω να παίξω για τις ΗΠΑ. Το ελπίζω...», ανέφερε αρχικά ο Άντονι Ντέιβις, για να απευθύνει στη συνέχεια μήνυμα στον Γκρεγκ Πόποβιτς: «"Ποπ", είμαι έτοιμος!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ