16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Τύφλα να έχει το Survivor και το ορόσημο της 18ης Απριλίου

Τα ξημερώματα της Κυριακής όλοι θα πρέπει να βάλουν τα ρολόγια τους 60 λεπτά μπροστά καθώς έχουμε την παραδοσιακή αλλαγή (θερινής) ώρας.
Του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα του αρκούσε να μπορέσει να τρέξει το ρολόι του Ολυμπιακού, συνολικά μόλις 88 δευτερόλεπτα μπροστά, στους αγώνες με την Ούνιξ Καζάν και την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για να προλάβει δύο και μόνο φάσεις.

Στο πρώτο παιχνίδι, ακριβώς 69’’ πριν το φινάλε, ο Ντάνιελ Χάκετ αποχαιρετούσε άδοξα τη χρονιά στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει τον φίλο αι άλλοτε συμπαίκτη του στην Αρμάνι, Λάνγκφορντ.
Κόντρα στη Ρεάλ, όλα έγιναν σε ακόμα μικρότερο χρόνο στα 19’’ πριν το τέλος, με τον Λοτζέσκι να τίθεται νόκ άουτ, αλλά όπως φαίνεται ευτυχώς για τον άνθρωπο να γλυτώνει τα χειρότερα.

Συνολικά πάντως, στα 88 τελευταία δευτερόλεπτα αυτών των δύο αγώνων, άλλαξε άρδην όλο το ετήσιο αγωνιστικό πλάνο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Εδώ σε ολόκληρο παιχνίδι Survivor, για να φύγει ένας παίκτης χρειάζεται ολόκληρο συμβούλιο και τουλάχιστον μια εβδομάδα παιχνιδιού και στον Ολυμπιακό χάνουν παίκτη για μήνες μέσα σε δευτερόλεπτα !

Θα πει κανείς ότι είναι μέρος της δουλειάς, αλλά έχουμε ξαναπεί ότι αυτό το φαινόμενο με τον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά, με την παροιμιώδη ατυχία να χτυπά με θρησκευτική ευλάβεια σχεδόν κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες την ομάδα που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των ασφαλιστικών εταιριών...

Ο κόουτς του Ολυμπιακού όμως δεν έχει καιρό για δάκρυα και ήδη στο ημερολόγιό του έχει στοχεύσει την 18η Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που η ομάδα του θα υποδεχτεί την 6η ομάδα της βαθμολογίας (απο Φενέρ, Εφές, μέχρι Μπασκόνια, Ερυθρό Αστέρα ή Νταρουσάφακη ακόμα και - ακραίο όμως σενάριο - Παναθηναϊκό) στον πρώτο προημιτελικό στο δρόμο προς το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και στο κυνήγι των απαιτούμενων (3) νικών που απαιτούνται για να πάει μια ομάδα εκεί.

Μέχρι τώρα, έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών του (Χάκετ) ο κόουτς "Σφαιρό" τον κάλυψε (όχι 100% διότι είναι αδύνατον) εκ των έσω, αλλά τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί θα πρέπει, επίσης με ανακατανομή (και λίγο ανακάτεμα) ρόλων να βρει και το επιθετικό αντίδοτο στην απουσία του Μάτ Λοτζέσκι (παρότι στάθηκε τυχερός στην ατυχία του πολύ δύσκολα θα προλάβει τη σειρά 100% έτοιμος) το τρίποντο του οποίου ήταν θανατηφόρο και δεν το είχε (με αυτό το ξεχωριστό στύλ) ούτε καν ο Σπανούλης !

Λιγότερο από ένα μήνα λοιπόν έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να κάνει τις αλχημείες του, χωρίς πλέον να έχει το δικαίωμα προσθήκης νέου υλικού (μεταγραφή).
Ζόρικο δεν είναι ;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ