22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόσο άντεξε ο Ναβάρο…

Το Ευρωμπάσκετ 2017 θα είναι η τελευταία διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο για το Χουάν Κάρλος Ναβάρο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο 37χρονος γκαρντ της Μπαρτσελόνα δήλωσε πρόσφατα πως, παρά την ηλικία του, είναι ακόμα σε θέση να βοηθάει την Εθνική Ισπανίας από τη στιγμή που τον υπολογίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρτζιο Σκαριόλο. Ωστόσο, με νέες δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Marca, εξήγησε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του με τη φανέλα με το εθνόσημο. «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην Εθνική», επεσήμανε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας το τέλος της πορείας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Θυμίζουμε πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αγωνίζεται με τους «φούριας ρόχας» από νεαρή ηλικία, με τις «μικρές» Εθνικές, ενώ βρίσκεται στην Ανδρών από το 2000, έχοντας κατακτήσει ουκ ολίγους τίτλους, μεταξύ των οποίων δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο χρυσά, ισάριθμα ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο σε Μουντομπάσκετ και τρία χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ.

https://twitter.com/RadioMARCA/status/891610474927845376



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ