16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τόπο… στα νιάτα για τον Ηλυσιακό

Ο Ηλυσιακός θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του και την προσπάθεια εκ νέου καθιέρωσης στις εθνικές κατηγορίες, με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών από τις τάξεις του, αποκτώντας έτσι τους Νίκο Μπουργάνο, Μάριο Παπανικολάου και Γρηγόρη Μαραγκουδάκη, επενδύοντας πάνω τους, μεταξύ άλλων, την παρουσία του στην επόμενη Γ' Εθνική και το μέλλον του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού, κάνει κινήσεις με σκοπό το μέλλον της ομάδας, καθώς και την ανάδειξη νεαρών αθλητών.

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Νίκου Μπουργάνου. Ο 23χρονος γκαρντ, ύψους 1.94, είναι αρκετά αθλητικός και έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι. Έχει αγωνιστεί κατά τα παρελθόν στην ΑΕΚ (εφηβικό - ανδρικό), στον Χολαργό και τα τελευταία δύο χρόνια στον Ίκαρο Καλλιθέας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.

Ανακοινώνουμε την επιστροφή του Μάριου Παπανικολάου. Ο 19χρονος γκαρντ, ύψους 1.88, είναι χαρισματικός σκόρερ και έχει οδηγήσει τις ομάδες του σε μεγάλες επιτυχίες, μία εξ αυτών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, με τον Πανιώνιο. Έχει περάσει από τις υποδομές του Παναθηναϊκού, του Ηλυσιακού, του Πανιωνίου και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ενώ πέρσι ήταν στην ΑΕ Καλλιθέας που κατέκτησε την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ. Άλλος ένας Ιλισιώτης επέστρεψε και του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.

Το στοίχημα της χρονιάς, ακούει στο όνομα Γρηγόρης Μαραγκουδάκης. Ο 18χρονος γκαρντ, ύψους 1.89, είναι μία κίνηση για το παρόν, αλλά και το μέλλον. Ο νεαρός Κρητικός, δείχνει πολύ ώριμος στο παιχνίδι του και θα είναι από τα βασικά γρανάζια της πρώτης ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ