16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τόμπσον: «Είμαστε οι πρωταθλητές της Ανατολής»

Ο Τριστάν Τόμπσον δεν... φοβάται τις υπόλοιπες ομάδες της Ανατολής, πιστεύει άλλωστε πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι κατά πολύ ανώτεροι.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποχώρησε για τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν θεωρεί πως αποδυναμώθηκαν. Ίσα ίσα, ο ανταγωνισμός δεν είναι τόσο μεγάλος, σύμφωνα με τον ίδιο, από τη στιγμή που οι «Καβς» είναι εν ενεργεία πρωταθλητές Ανατολής και οι υπόλοιποι απλώς προσπαθούν να τους φθάσουν. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαστε ακόμα οι τέσσερις φορές πρωταθλητές της Ανατολής. Οπότε, ώσπου να μας ρίξουν από την κορυφή, οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν πολλά να πουν».

Συνεχίζοντας, εξήγησε: «Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια Σίξερς δεν έχουν πολλά να πουν. Οι Σέλτικς είχαν το αβαντάζ έδρας στο έβδομο παιχνίδι πέρυσι κι έχασαν. Εσείς, στους Σίξερς, παραλίγο να αποκλειστείτε με "σκούπα". Τορόντο Ράπτορς, ήδη ξέρουμε αυτήν την ιστορία… Οπότε, μέχρι να μας κατεβάσετε, μη λέτε πολλά!».

Οι αντιδράσεις, πάντως, ήταν άμεσες. Πρώτος απάντησε ο Μάρκους Μόρις, των «Κελτών», ο οποίος ανέφερε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Κόψ’ το φίλε. Ετοίμασε νωρίς τις διακοπές σου φέτος. Τίποτα καλό δεν θα γίνει με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς». Ο Μπεν Σίμονς, από την πλευρά των 76ers, έγραψε μέσω Instagram: «Εντάξει, φίλε, θα τα πούμε σύντομα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ