16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τόμπκινς: «Θα γίνει χειρότερο πριν βελτιωθεί»

Ο Τρέι Τόμπκινς, που νόσησε από τον κορονοϊό αλλά αισθάνεται καλά, έκανε έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι για να διασφαλίσουν την υγεία τους, ενώ προέβλεψε πως η κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο.

Η κατάσταση στην Ισπανία είναι δραματική, με την εξάπλωση του ιού COVID-19 να είναι ραγδαία και τα νούμερα να σοκάρουν. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ήδη ξεπεράσει τα 65.000 και περισσότερα από 5.100 είναι μέχρι στιγμής τα θύματα. Παγκοσμίως, οι νεκροί έχουν πλησιάζουν τους 27.500. Ο 29χρονος φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνεται πλέον καλύτερα όσον αφορά στην υγεία του, η ανησυχία όμως παραμένει.

Σε ανάρτησή του μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκε σκεπτικός αναφορικά με το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση από την πανδημία του κορονοϊού. «Μισώ που θα το πω αυτό, αλλά η κατάσταση με τον ιό θα γίνει χειρότερη πριν βελτιωθεί... Κρατήστε τις οικογένειές σας ασφαλείς, αυτό έχει σημασία τέτοιες στιγμές. Προσεύχομαι για ολόκληρο τον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ