20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόμιτς: “Θέλω τον Αστέρα οικογένεια” (pics)

Ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και στη media day, που διοργάνωσε η ομάδα, ο Μίλαν Τόμιτς δεν αρνήθηκε ότι η ομάδα του βρίσκεται ανάμεσα στις διεκδικήτριες των τίτλων όχι μόνο στην Αδριατική Λίγκα, αλλά και στο Eurocup. Τόνισε πάντως ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να μετατρέψει την ομάδα σε οικογένεια, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα, που δεν αρκείται στη συμμετοχή σε Αδριατική λίγκα και Eurocup. Τη φετινή σεζόν θα πρέπει να δουλέψουμε, να δημιουργήσουμε καλή χημεία και να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να δούμε που θα καταλήξουμε. Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί για το Eurocup, αλλά πιστεύω ότι είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:

«Είμαι 100% ικανοποιημένος με τις μεταγραφές. Γνωρίζω τον Περπέρογλου πολύ καλά, από τότε που ήμουν στον Ολυμπιακό. Είναι ένας έμπειρος παίκτης με πολλές παραστάσεις, ενώ έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια. Οπότε ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσουμε για εκείνον. Τον Μπίλι Μπάρον τον παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι επίσης ευχαριστημένος με τους Φαγιέ και Ράγκλαντ. Αυτή την στιγμή, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω μία οικογένεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ