18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τόμιτς: «Δεν ήταν ηρωικό να δεχτούμε τη μείωση»

O Άντε Τόμιτς έδωσε τις δικές του απαντήσεις όσον αφορά τις φήμες που ακούγονται γύρω από το «ψαλίδι» που πρότεινε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στους παίκτες μέσω του λογαριασμού του στο "twitter".

Ο ένας εκ των αρχηγών των «μπλαουγκράνα» θέλησε να προστατέψει την ομάδα του σχετικά με αυτά που ακούγονται περί άρνησής τους να δεχτούν την μείωση στις αποδοχές τους λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, αφού κυκλοφορούν αναληθείς πληροφορίες. Μαζί με τον Πιερ Οριόλα, μιλήσαμε με τους διοικούντες πριν κάποιες ημέρες. Δεχτήκαμε και οι δύο την μείωση στους μισθούς μας. Μετά, ενημερώσαμε τους συμπαίκτες μας και τους είπαμε να μιλήσουν οι ίδιοι με τους διοικούντες για την απόφασή τους. Από αυτά που ξέρω, πολλοί παίκτες δέχτηκαν. Δεν είναι αλήθεια ότι ο Πάου Ρίμπας είπε όχι» ενώ συμπλήρωσε:

«Αυτή η δύσκολη κατάσταση με τον ιό μας μετατρέπει σε μέλη μίας μεγαλύτερης κοινότητας από το τμήμα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Είμαστε τυχεροί, κερδίζουμε πολλά χρήματα, δεν ήταν ηρωικό να δεχτούμε και εμείς αυτά που γίνονται. Ειδικά σε σύγκριση με τους ανθρώπους που κερδίζουν λιγότερα χρήματα από εμάς» ήταν τα λόγια του Κροάτη σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ