20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τόμας: «Πρέπει να τα παίρνεις αυτά τα παιχνίδια»

Ο Ντεσόν Τόμας ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην ήττα με 79-78 εκτός έδρας από τη Βιλερμπάν για τη 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του αλλά και στην τελευταία φάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Η Βιλερμπάν βγήκε στο παρκέ με σκληρό τρόπο, ήταν συγκεντρωμένη. Το τρίποντο του Λόμαζς έδωσε το μομέντουμ σε εκείνους. Έπαιξαν επιθετικά και τα κατάφεραν. Βγήκαν για να παίξουν. Θέλαμε να κερδίσουμε. Εκτός έδρας πρέπει να τα παίρνεις αυτά τα ματς. Τώρα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. 

Έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε άμυνα και να κοντρολάρουμε τον ρυθμό. Κάναμε λάθη. Έπρεπε να συνεχίσουμε από το +13. Η Βιλερμπάν βρήκε εύκολα καλάθια από τα λάθη μας».

Αναλύοντας το άστοχο σουτ του Νικ Καλάθη στο φινάλε, είπε: «Στην τελευταία φάση θέλαμε να τρέξουμε ένα play, για να νικήσει ο Νικ τον αντίπαλό του στην ντρίμπλα. Όμως, βρέθηκε απέναντι σε έναν ψηλό γκαρντ, τον Λάιτι, έναν καλό αμυντικό. Δεν βρήκε εύκολο καλάθι ο Νικ. Θα έπρεπε διαβάζαμε καλύτερα τη φάση. Θα μάθουμε από αυτήν. Θα έπρεπε να βρούμε ένα pick 'n roll, ώστε ο Νικ να μην βρεθεί κόντρα σε πιο ψηλό αντίπαλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ