17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τόμας: “Αγχώθηκα όταν η ΑΕΚ ξέφυγε στην τελευταία περίοδο”

Η Χάποελ πανηγύρισε ιδιαιτέρως τη νίκη επί της ΑΕΚ για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή τη διατηρεί αήττητη στο BCL και δεύτερον, επειδή αποτελεί μια σπουδαία ένεση ηθικού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το πρωτάθλημα, που ακολουθεί.

Το come back, που έκανε η ομάδα στην τελευταία περίοδο, ενθουσίασε τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και βοήθησε κι αυτός ώστε να επιτευχθεί η ανατροπή. Μέχρι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Εγιάλ Τσόμσκι, εθεάθη δύο φορές να πετάγεται από τη θέση του και να κουνάει τα χέρια του προκειμένου να επηρεάσει παίκτες της ΑΕΚ, που εκείνη τη ώρα εκτελούσαν βολές, όπως αναφέρουν ισραηλινά δημοσιεύματα!

Ο Τασόν Τόμας, πάντως, παραδέχθηκε ότι όταν η ΑΕΚ προηγήθηκε με 72-64 στο 33', τα χρειάστηκε: "Πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, η ΑΕΚ έκανε σπουδαίο σερί στην τελευταία περίοδο. Στην αρχή αγχώθηκα, αλλά μόλις είδα ότι υπήρχε ακόμα αρκετός χρόνος, συνειδητοποίησα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Το τάιμ άουτ που πήρε εκείνη τη στιγμή ο προπονητής μας, άλλαξε όλο το παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ