22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τυχερός ο Δεσποτάκης (pics)

Την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από το παρκέ είχαν στον Αρκαδικό, στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν στο «Blend» κι έκοψαν την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, προφορά του ζαχαροπλαστείου «Λάκης». Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία τους για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα τους με το Περιστέρι (17/02, 19.30), στο ΔΑΚ Τρίπολης, οι Αρκάδες αποφορτίστηκαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην Α2, ενώ ο προπονητής τους Μάριος Δεσποτάκης ήταν ο τυχερός, καθώς στο δικό του κομμάτι βρέθηκε το φλουρί.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα του Αρκαδικού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Πέμπτης (15/02) μέσα μια όμορφη και λιτή βραδιά στο Blend με τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση της να αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί. Η διάθεση όλων ήταν ανεβασμένη με τα πειράγματα μεταξύ των παικτών να πρωταγωνιστούν! Tο φλουρί το κέρδισε ο προπονητής της ομάδα μας Μάριος Δεσποτάκης.

Τέλος, η διοίκηση του Αρκαδικού θα ήθελε να ευχαριστήσει το ζαχαροπλαστείο Λάκης για την προσφορά της πίτας αλλά και για την συνεχή του στήριξη στην ομάδα μας».

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ