13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τυχερή η Τσίπη (pics)

Στα Ιωάννινα προσπαθούν να επανέλθουν στην κανονικότητα, προ της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που πάρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να διακοπεί η Α1 Γυναικών, αλλά και να «παγώσουν» για περίπου δύο μήνες οι προπονήσεις τους.

Μετά την επάνοδό τους στο παρκέ για τη συνέχιση της προετοιμασίας τους, πριν από τρεις εβδομάδες, έφθασε η στιγμή να κόψουν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τηρώντας τη σχετική παράδοση. Ο Νίκος Δουβίτσας και οι παίκτριές του, παρουσία μελών της διοίκησης, βρέθηκαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων και αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έλευση του 2021.

  

Φυσικά, το ηπειρώτικο συγκρότημα τήρησε όλα τα πρωτόκολλα υγείας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, κι όλα τα μέλη του ευχήθηκαν -μετά τις προπονήσεις- να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα. Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Νεφέλη Τσίπη, το νεότερο μέλος της ομάδας, που κέρδισε το φλουρί.

Με ανακοίνωσή τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και με την ευχή του χρόνου η κοπή της πίτας να γίνει όπως τα προηγούμενα χρόνια, μαζί με τον κόσμο μας και όλα τα μέλη της ομάδας! Ευχαριστούμε θερμά τα Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος για τη φρεσκότατη πρωτοχρονιάτικη πίτα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ