19.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τυφλός φίλος των Τζαζ βλέπει για πρώτη φορά αγώνα! (vids)

Οι ομάδες του ΝΒΑ είναι ευαισθητοποιημένες και προσπαθούν πάντα να βρίσκονται στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Έτσι κι οι Γιούτα Τζαζ που που βοήθησαν έναν 7χρονο φίλο τους που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την όρασή του.

Ο λόγος για τον Λάντον Κάρτερ, που γεννήθηκε με ανιριδία, μια ασθένεια προσβάλει τον κερατοειδή τον ματιών, με αποτέλεσμα η όραση να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, καθώς τα πάντα φαίνονται εντελώς θολά. Οι Τζαζ, θέλοντας να βοηθήσουν όσους δεν μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες τους, λόγω μειωμένης όρασης, έδωσαν την ευκαιρία στον 7χρονο Λάντον να δοκιμάσει ένα πρωτοποριακό ζευγάρι γυαλιά που καταγράφει σε βίντεο την δράση και την μεταφέρει στον χρήστη σε πεντακάθαρη εικόνα, χάρη στην τεχνολογία eSight. Ο πιτσιρικάς φόρεσε τα γυαλιά και παρακολούθησε μια προπόνηση των Τζαζ ώστε να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία τους.

https://www.youtube.com/watch?v=pX_3ny7zwbU

Μάλιστα ο Τζο Ιγκλς έκανε έκπληξη στον μικρό φίλο της ομάδας, καθώς του αγόρασε ένα ζευγάρι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε την συγκινητική στιγμή:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ