25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τυπώνει και άλλα διαρκείας ο Ιπποκράτης, που ανανέωσε μια σημαντική χορηγία

Έντονη κινητοποίηση επικρατεί στον κόσμο του Ιπποκράτη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά στην Κω παιχνίδια της Α2 Ανδρών.

Έτσι, εξάντλησε και τα 150 διαρκείας που βγήκαν στην κυκλοφορία, με την διοίκηση να τυπώνει άλλα 50. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε θα συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία με το Casa Cook Hotel Kos, το οποίο ήταν ο μεγάλος χορηγός της περσινής σεζόν.

Αναλυτικά :

-Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους του Ιπποκράτη για την άμεση ανταπόκριση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα βρει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 κατηγορία. Τα πρώτα 150 εισιτήρια διαρκείας που εκδόθηκαν εξαντλήθηκαν και πλέον θα εκδοθούν άλλα 50 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων.

-Ο ΑΣ Κώων Ιπποκράτης και το Casa Cook Hotel Kos θα πορευτούν μαζί για μία ακόμη σεζόν συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία τους εντός και εκτός παρκέ. Ως Ιπποκράτης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Casa Cook για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, για την στήριξη στην προσπάθειά μας και υποσχόμαστε να φανούμε ανταποδοτικοί.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ