21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσόχλας: «Δεν είχα βιώσει κάτι ανάλογο»

Ο Απόλλων Τσόχλας ήταν κι αυτός συγκινημένος μετά το τέλος της δύσκολης χρονιάς για τον ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, για τον κύκλο που κλείνει και για το τέλος της θητείας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα είπε όλα ο κόουτς. Είναι πολύ δύσκολη μέρα και συναισθηματική για εμάς. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς. Προσωπικά δεν είχα βιώσει κάτι ανάλογο. Το ευχαριστώ που πρέπει να πούμε στους ανθρώπους που έμειναν ως το τέλος. Όσοι έμειναν έκαναν μία μεγάλη υπέρβαση σε καθημερινή βάση. Θέλαμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά. Αυτοί που μείναμε, το καταφέραμε και φάνηκε στο χειροκρότημα του κόσμου που είναι λίγος για το μέγεθος του ΠΑΟΚ αλλά έκανε ένα βήμα εξέλιξης στην ποιότητα και στην αντίληψη για το μπάσκετ και στην παιδεία που πρέπει να έχουμε στα γήπεδα. Ελπίζω ο κόσμος να πολλαπλασιαστεί με αυτήν την νοοτροπία».

Για τον ΠΑΟΚ κλείνει ένας κύκλος αφού ο Μπάνε είπε ότι φεύγει. Ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της. Είμαι έξι χρόνια εδώ, έκανε κάθε χρόνο μία υπέρβαση. Στα δύο τελευταία χρόνια ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο αγωνιστικά και οικονομικά. Περάσαμε δύσκολα όμως, το όραμα των ανθρώπων που δούλευαν δεν αξιολογήθηκε σωστά. Ελπίζω στο μέλλον ο κόσμος και όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ, να βρεθούν κοντά στην ομάδα για να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Έκλεισε και για μένα ο κύκλος στην ομάδα. Είναι δύσκολο να το αναλύσω αυτή τη στιγμή, ελπίζω η ομάδα να πάει για τα καλύτερα. Θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ομάδα και οι άνθρωποι που την αγαπούν να τη στηρίξουν. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτή η στιγμή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ