17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσόβιτς: «Υπήρξαν θάνατοι λόγω κορωνοϊού σε οικογένειες παικτών»

Λαλίστατος έχει αποδειχθεί τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς. Αυτή τη φορά μίλησε στην «TV Prva» αλλά και πάλι έδειξε λίγο αναποφάσιστος για το αν θέλει όντως η σεζόν να ολοκληρωθεί ή όχι. 

Aναλυτικά όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας: «Δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η σεζόν στην Euroleague και την Αδριατική Λίγκα. Για την Euroleague θα γνωρίζουμε στις 24 Μαΐου. Όλοι είμαστε αφοσιωμένοι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ. 

Όμως, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όλοι οι ομάδες έχουν ξένους παίκτες. Οι οικογένειες δύο παικτών μας είχαν κρούσματα κορωνοϊού. Υπήρξαν ακόμα και θάνατοι σε αυτές τις οικογένειες. Θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση ακριβώς».

Όσο για τα άμεσα πλάνα και τις προπονήσεις της σερβικής ομάδας, είπε: «Αρχίσαμε τα τεστ σε παίκτες, προπονητές και σε όλα τα μέλη της ομάδας. Μετά θα συνεχίσουμε με τους αθλητές στην ακαδημία. Αφού κάνουμε αιματολογικές εξετάσεις, θα κάνουμε εξετάσεις και για τον κορωνοϊό. Όσοι είναι αρνητικοί σε αυτές, θα συνεχίσουν με τις προπονήσεις. Το πλάνο είναι να αρχίσουν οι προπονήσεις την Πέμπτη σε ανοιχτά γήπεδα. Δεν θέλουμε να πάμε σε πάρκα ή άλλους χώρους, για να προστατεύσουμε τους γύρω μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ