20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσόβιτς: «Δεν είναι πολύ αργά για τον Ερυθρό Αστέρα»

Η κεφαλή της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μιλώντας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα "TV Prva" προχώρησε σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου έκανε λόγο για την αντικατάσταση του Σάσα Ομπράντοβιτς στο τιμόνι του τεχνικού επιτελείου από τον Ντέγιαν Ράντονιτς και αναφέρθηκε στις βάσιμες ελπίδες της ομάδας του για να προλάβει το τρένο των playoffs στην Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να κάνουμε μια αλλαγή για να ταρακουνήσει την ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα εξαντλούσε το συμβόλαιό του και θα έμενε μαζί μας για τρία χρόνια. Δεν υπήρχε χημεία, η ομάδα δεν έβγαζε αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και αυτός ήταν ο λόγος που αλλάξαμε προπονητή. Λυπάμαι που έπρεπε να συμβεί. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει αποδείξει την αξία του, είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας. Συνεχίζουμε μαζί του. Το καλό είναι ότι οι Κλίπερς έχασαν με 51 πόντους λιγότερους από εμάς! (αναφορικά με την βαριά ήττα που υπέστη ο Ερυθρός Αστέρα από την Ιγκοκέα με 85-65)

Κάλεσα τον Ντέγιαν να περάσει από συνέντευξη. Μιλήσαμε για περίπου 1.5 ώρα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και του δώσαμε προθεσμία να σκεφτεί. Μας απάντησε το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Δεν εγκαταλείπουμε τους στόχους μας. Έχουμε διανύσει 16 αγωνιστικές και πιστεύω ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τους βασικούς στόχους μας, να κερδίσουμε δηλαδή όλους τους εγχώριους τίτλους και να προκριθούμε στο Top-8.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε. Δεν είναι πολύ αργά για τον Ερυθρό Αστέρα. Αν κάνουμε μια σειρά από νίκες, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ