21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΤΣΣΚΑ – Ούνικς 67-88: Την ισοπέδωσε! (vids)

Η φοβερή και τρομερή Ούνικς Καζάν έκανε το ματς της... ιστορίας της μέσα στη Μόσχα και ταπείνωσε την ΤΣΣΚΑ με το εντυπωσιακό 67-88! Ηταν μια αποθέωση του ολοκληρωτικού μπάσκετ από την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, η οποία βραχυκύκλωσε το παιχνίδι των αντιπάλων, σκόρπισε τρόμο και έπιασε την ΤΣΣΚΑ στο ρεκόρ 9-6, έχοντας νικήσει 6/7 τελευταία της παιχνίδια. Τέλος το σερί τεσσάρων νικών που είχε η ΤΣΣΚΑ.

Η ΤΣΣΚΑ έδειξε στο πρώτο πεντάλεπτο διαθέσεις πρωταγωνιστή, προηγήθηκε με 15-9, αλλά μετά όλα ήταν Ούνικς. Με τρομερή άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές, με αιχμές αρχικά τον Βοροντσέβιτς και εν συνεχεία τον Τζον Μπράουν, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 21-27 του δεκαλέπτου και με... πάρτι στο δεύτερο, έκλεισαν το ημίχρονο στο 28-46! Ο Τζεκίρι ήταν ο κυρίαρχος στις εναέριες μονομαχίες, ο εγκλωβισμός του επιθετικού παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ πρωτοφανής και το σκορ αποτύπωνε πιστά την εικόνα του αγώνα. 

Η Ούνικς είχε βρει τον τρόπο να... δέσει κόμπο την ΤΣΣΚΑ και στο 26' η διαφορά υπέρ των φιλοξενούμεων άγγιξε τους 30 πόντους, 38-67! Η ΤΣΣΚΑ σε ένα σπάνιο καλό διάστημα με πίεση και κλεψίματα έτρεξε ένα 10-0 για το 48-67 και το δεκάλεπτο έληξε με 51-72

ΔΙΔΥΜΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ: Παίκτης της Ούνικς που να έκανε κάτι... λάθος σήμερα δεν υπήρξε, όμως ένα δίδυμο ήταν όλα τα λεφτά. Ο «μαέστρος» Λορέντζο Μπράουν και ο σολίστ Μάριο Χεζόνια έδιναν το ρυθμό στο ξέφρενο πάρτι που έστησε η ομάδα τους μέσα στη Μόσχα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η μεγάλη διαφορά στις τελικές πάσες, 12-22, είναι ενδεικτική του μπλόκου που έστησε η Ούνικς στις συνεργασίες της ΤΣΣΚΑ την ώρα που η ίδια έκανε άριστο παιχνίδι συνεργασιών. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ