14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Οι φήμες μιλούν… ελληνικά

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έβγαλε... σκούπα στα play offs της Ευρωλίγκας, έκλεισε πρώτη θέση στο Final Four της Κολωνίας, ξεπέρασε τις αναταράξεις λόγω Μάικ Τζέιμς, κάλυψε τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ και συνεχίζει. Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορούν να σταματήσουν τις φήμες που μιλούν για τελευταία σεζόν του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ρώσικης ομάδας. Ούτε αυτές που θέλουν τους υποψήφιους αντικαταστάτες του να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την Ελλάδα.

Η ομάδα του στρατού δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικό. Άλλωστε βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Final Four, έχοντας να σκέφτεται στο ενδιάμεσο και τα play offs της VTB League. Από την Ισπανία όμως κάνουν ήδη λόγο για ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον νυν προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ένας από τους Ισπανούς που αναφέρθηκε στο θέμα είναι ο Τσέμα Ντε Λούκας.

Η ιταλική εφημερίδα Repubblica αναφέρθηκε πάλι στο ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Αντρέα Τρινκιέρι. Η Μπολόνια δεν κατάφερε ούτε και φέτος να περάσει από το EuroCup στην Ευρωλίγκα και αναζητά άλλες λύσεις. Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έβαλε τέλος στα όνειρα των Ιταλών που είναι αποφασιμένοι για το διαζύγιο με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς πλέον. Ο Τρινκιέρι έκανε εξαιρετική πορεία με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία του έκανε πρόταση για παραμονή. Ο Ιταλός τεχνικός,όμως, έχει πειραχτεί από τη στάση της γερμανικής λίγκας να μην αλλάξει το πρόγραμμα της ομάδας του, υποχρεώνοντάς την να δώσει το ντέρμπι με την Άλμπα Βερολίνου ανάμεσα από δύο αγώνες της σειράς των play offs με την Αρμάνι Μιλάνο. Το όνομα του Τρινκιέρι όμως βρίσκεται σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας και στη λίστα της ΤΣΣΚΑ.

Όλα αυτά χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή νύξη ακόμη ούτε από την πλευρά της ρώσικης ομάδας, ούτε από τον ίδιο τον Δημήτρη Ιτούδη για αποχώρησή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ