28.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου 77-74: Ο… πρώην δεν την πλήγωσε (pics+vids)

Έπειτα από συγκλονιστικό παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκαμψε την αντίσταση της Μπάγερν Μονάχου στη Ρωσία με 77-74, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη κινδύνευσε σοβαρά με ήττα αλλά πανηγύρισε και πήγε στο 7-5 ανεβαίνοντας αργά αλλά σταθερά στη βαθμολογία, με τους παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι να «πέφτουν» στο 5-7 και να παραμένουν εκτός οκτάδας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν 24-18, ενώ πήγαν προηγούμενοι με διαφορά εννιά πόντων (41-32) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τους Βαυαρούς να ξεκινούν «ζεστοί» και να ξεφεύγουν ακόμα και με 13 πόντους διαφορά (45-32). Κάπου εκεί η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξύπνησε και πλησίασε στον πόντο στο 30' (56-57). Το ντέρμπι είχε φουντώσει και οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν μαζί μέχρι το τέλος κι όλα θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Εκεί ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη με 77-74.

Ο CLUTCH ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ: Ο Ουίλ Κλάιμπερν δεν εντυπωσίασε σε ολόκληρο το παιχνίδι με την απόδοσή του. Ωστόσο στα κρίσιμα βγήκε μπροστά και πέτυχε όλους τους τελευταίους πόντους των νικητών τελειώνοντας τον αγώνα με 17. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Νταρούν Χίλιαρντ ο οποίος σκόραρε 28 πόντους αλλά στο τέλος έχασε ένα λέι απ και μία βολή, κάτι που τον μετέτρεψε σε μοιραίο.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Απίστευτη ισορροπία σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Αν κάτι κόστισε στους Βαυαρούς και δεν πήραν τη νίκη, ήταν το γεγονός ότι η άμυνα των αντιπάλων τους κράτησε χαμηλά στα δίποντα με μόλις 10/28.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ