13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Επισημοποίησε τη… βόμβα Κένεθ Φαρίντ! (vids)

Η λέξη "βόμβα" έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές μεταγραφές στα χρόνια της υπερβολής που βιώνουμε και τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται πως στην καλύτερη μιλάμε για... στρακαστρούκες. Αυτή όμως είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει νόημα. Η απόκτηση του Κένεθ Φαρίντ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έγινε και επίσημη, είναι μια μεταγραφή από αξίζει να χαρακτηριστεί "βόμβα", άσχετα ακόμη και με το πως θα εξελιχθεί στο παρκέ και στην πράξη!

Ο Φαρίντ είναι ένας παίκτης που έχει διαγράψει ιστορία και έχει βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους του ΝΒΑ και μπορεί να αλλάξει ακόμη και τις ισορροπίες, αν και εφόσον συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ιτούδη και γενικότερα με το τεχνικό επιτελείο και θέσει το τεράστιο ταλέντο του και την αθλητικότητά του στις υπηρεσίες της ομάδας. Έχει διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στους Ντένβερ Νάγκετς (2011-18). Μέχρι τη σεζόν 2016-17 έγραψε τη δική του ιστορία. Ένα τραυματισμός στη μέση, 15 χαμένα παιχνίδια και η καριέρα του άρχισε να παίρνει την κατηφόρα. Νετς, Ρόκετς και μετά Κίνα και μέχρι πρόσφατα Πουέρτο Ρίκο. Και τώρα ήρθε η σειρά της Ευρώπης και της Ευρωλίγκας.

Ήταν στην καλύτερη πεντάδα των ρούκις το 2012, πήρε χρυσό με την Εθνική ΗΠΑ το 2014 στην Ισπανία, έχει πάρει διακρίσεις για το κοινωνικό του έργο κι έχει μια... βιβλιοθήκη γεμάτη διακρίσεις από την πλούσια κολλεγιακή του καριέρα. Στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί σε 478 ματς στην κανονική περίοδο (11,4π., 8,1ριμπ., 54,5% στα σουτ) και άλλα 18 ματς στα playoffs (8,2π., 7,4ριμπ., 58,1% στα σουτ). Πριν από περίπου ένα μήνα το όνομά του ακούστηκε και για τους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ