17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Βατούτιν για «στρατιώτη» Ιτούδη, Τζέιμς και το ευχαριστώ στον Ολυμπιακό

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «basketnews», αναφέρθηκε στον «στρατιώτη», Δημήτρη Ιτούδη, την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς ενώ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Αντρέι Βατούτιν ανέφερε :

- Περιγράψατε τον Μάικ Τζέιμς ως έναν από τους κορυφαίους. Έχετε μετανιώσει για το πώς έληξε αυτή η συνεργασία; Κάθε σεζόν έχετε κάποιες συγκρούσεις. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας. Η διαφορά είναι ότι αυτή η ιστορία έγινε δημόσια.

«Ο Μάικ είναι σπουδαίος παίκτης και σίγουρα όχι κακός. Διατηρούμε ακόμα κανονικές σχέσεις μαζί του. Σίγουρα, έχω τύψεις. Γιατί η ΤΣΣΚΑ με τον Μάικ Τζέιμς και χωρίς τον Μάικ Τζέιμς έχει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Απλά διαφορετικά. Αλλά έτσι είναι».

- Ο Μάικ ήταν απογοητευμένος που η ΤΣΣΚΑ δεν τον άφησε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του; Δεν ήταν τόσο απλό. Ζήτησε την άδεια να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες μια συγκεκριμένη ημέρα. Ο προπονητής εξήγησε ότι έχουμε μεγάλα παιχνίδια και συμφώνησε να μείνει στη Μόσχα για 2-3 μέρες ακόμα.

«Μίλησα με τον Μάικ μετά από αυτό. Τον ρώτησα γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο για να του εξηγήσω ό,τι ήταν τόσο σημαντικό για εκείνον να πάει στην κηδεία; Δεν ήξερα ό,τι ο παππούς του ήταν σαν πατρική φιγούρα γι αυτόν. Δεν μου το είπε αυτό. Σίγουρα, αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα. Πολύ πιο σημαντικό.

Αλλά δεν μου το είπε αυτό. Διαφορετικά, η απάντησή μου θα ήταν σαφής: "Φυσικά, πήγαινε στις Ηνωμένες Πολιτείες". Αυτό κάναμε στην πραγματικότητα όταν συνέβη μια άλλη οικογενειακή κατάσταση στον Μάικ λίγο καιρό μετά. Ο Δημήτρης (σ.σ Ιτούδης) του έδωσε άλλη επιλογή, ο Μάικ τη δέχτηκε και… αυτή είναι η ζωή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ